Ota yhteyttä

 

Blogi

13.09.2016 | Kirjoittanut

Protoile powerpointtien sijaan – Kokeileva kehittäminen

Prototyyppien avulla konkretisoidaan, kehitetään ja jaetaan ideoita kokeilevassa kehittämisessä. Tässä kuusi hyötyä kehittäjille ja kehitysryhmille.

09.09.2016 | Kirjoittanut

Ota Käyttäjät mukaan kokeiluihin koehenkilöinä ja innovaattoreina - Kokeileva kehittäminen

Kokeiluissa kehittäminen tapahtuu yhdessä palvelun käyttäjien kanssa.

05.09.2016 | Kirjoittanut

Onko organisaatiosi valmis kokeilevaan kehittämiseen – Osallistu pikakyselyyn!

Haluaisitko saada organisaatiosi kehitystoimintaan nopeutta, tehokkuutta ja ketteryyttä? Kokeileva kehittämisen mallit tarjoavat käytännön ratkaisuja näihin kehittämistoiminnalle asetettuihin vaatimuksiin.

29.08.2016 | Kirjoittanut

Projektipäällikkö tuskailee

Projektissa sen vetäjällä ja tiiminjäsenillä on usein yhteinen haaste - johtaminen, joka on heidän varsinaisen oman arkipäivän työtehtävänsä ulkopuolella. Ja tähän haasteeseen vastatakseen heidän täytyy tehdä kriittistä reflektointia toimintansa suhteen ja reagoida tarpeen mukaan uudenlaisin toimintavoin.

23.08.2016 | Kirjoittanut

Tavoittele nopeaa oppimista – Kokeileva kehittäminen

Kokeilevassa kehittämisessä uusia asioita kehitetään vaiheittain, nopeiden kokeilujen kautta. Onnistunut kokeilu tuottaa kehittäjille uutta tietoa, jonka varassa kehittämistyötä voidaan jatkaa ja tarkentaa. Kokeilut kohdistetaan kehittämistyön suurimpiin epävarmuuksiin - asioihin joista kipeimmin tarvitaan tietoa. Tämän takia nopea oppiminen on kokeilevan kehittämisen keskeinen tavoite.

19.08.2016 | Kirjoittanut

Kysymyksiä ja vastauksia muutoksesta

Selailin vanhoja sähköposteja ja törmäsin viestiin, jossa minulta muutoksen asiantuntijana haluttiin näkemyksiä muutoksen keskeisiin kysymyksiin.

16.08.2016 | Kirjoittanut

Kehitä ketterien kokeilujen kautta, mutta älä unohda suunnittelua – Kokeileva kehittäminen

Kokeileva kehittäminen esitetään usein erilaiseksi kehittämisen malliksi kuin perinteinen, suunnitelmallinen kehittäminen. Sitä se onkin, mutta kokeileva kehittäminen ei suinkaan tarkoita suunnitelmatonta kehittämistä - suunnittelu vain kohdistuu eri tavalla.

27.06.2016 | Kirjoittanut

Miten kehittää uutta nopeasti epävarmassa ympäristössä – Kokeileva kehittäminen!

Kokeileva kehittäminen perustuu ketterän kehittämisen malleille. Yksityiskohtaisen etukäteissuunnittelun sijaan, kehittämisessä edetään iteratiivisesti tekemällä sarja nopeita kokeiluja.

20.06.2016 | Kirjoittanut

Kysynnän vaihtelua ja tuotannon kapasiteettia simuloiva noppapeli

Innotiimin asiakkaat simuloivat kysynnän vaihtelua ja tuotannon kapasiteettia keskiviikkona 15.6. pelaamalla noppapeliä.

30.05.2016 | Kirjoittanut

Innovointityöpaja – varmista TULOKSET!

Innovointityöpajoja on kolmenlaisia – loistavia, merkityksettömiä ja katastrofaalisen surkeita. Miten varmistat onnistuneet TULOKSET?